top of page
myTeam logo_kicsi.jpg
kep3 (1).png

Hogyan növeld meg 100 millió Ft-tal a céged árbevételét, akkor is, ha már mindent megpróbáltál eddig, és nem hozott eredményt

Mit szólnál, ha a következőt mondanánk? 

 

Ha a jelenlegi szintig el tudtad juttatni a céged, akkor ezt a célt is el tudnád érni, ha nem hiányozna hozzá valamilyen feltétel. Mire gondolunk? Megakadályozhatja az árbevétel növelését, ha hiányzik

egy bizonyos szakember

icons8-hierarchy-96.png

a megoldáshoz szükséges szakterület beható ismerete

icons8-flowchart-64.png

hatékony folyamat

icons8-workplace-64.png

kapacitás

icons8-time-80.png

idő

icons8-more-64.png

stb.

Ezért mi megismerjük a céged és meghatározzuk azokat a tényezőket, amelyek hiányoznak a növekedéshez. És a folyamat végén mi hozzuk be neked a szerződéseket vagy a vásárlókat.

 

A növekedéshez hiányzó tényezőket továbbiakban mi fogjuk biztosítani a céged működéshez, így minden gát elhárul majd az árbevétel növelésének útjából. Nagy tudású, tapasztalt üzletfejlesztési csapatunkkal úgy tudjuk a cégedet eredményesebbé tenni, hogy az eredményt mindig pontosan tudod mérni az értékesítés számainak folyamatos emelkedéséből

Akkor milyen szakembereket fogunk a céged rendelkezésére bocsátani, hogy növeljük a céged árbevételét?

  • értékesítőket, akik hozzák az új ügyfeleket

  • online marketing szakembert, aki kampányok segítségével generálja az érdeklődőket

  • termékfejlesztőt, aki a piaci visszajelzések alapján alakítja a terméket/szolgáltatást

  • üzletfejlesztőt, aki tulajdonosi szemmel dolgozza ki a folyamatokat

  • marketing stratégát, aki megalapozza a sikeres piaci értékesítést

  • kommunikációs szakembert, aki kidolgozza a különböző célcsoportoknak szóló üzeneteket

  • adminisztrátort, aki kezeli a sikeres értékesítés eredményeként jelentkező extra adminisztrációs terhet

  • projekt menedzsert, aki biztosítja, hogy az összes szakember összehangoltan végezze a munkáját

A szakemberekért neked nem kell fizetned, hiszen őket a szolgáltatásunkkal együtt kapod! Így biztosítjuk számodra az eredményes és sikeres értékesítéseket!

Olyan cégvezetőnek tartod magad, aki elkötelezett abban, hogy a cégét fejlessze és élvezze az ebből fakadó előnyöket? Mindehhez hajlandó vagy pénzt és időt is áldozni?

ikon.png

Ha igen, akkor az eddigi tapasztalatunk alapján, a te cégedet is növekedési pályára tudjuk állítani.

kep1.png

Mit nyersz azzal, ha elkezdjük a közös munkát?

1.png

Megnöveljük céged árbevételét, ezzel nagyobb piaci részesedésed és több profitod lesz. Így még mostoha gazdasági körülmények között is tudod biztosítani mind a családod, mind a munkatársaid jólétét.

Nem lesz kérdés, hogy gyönyörű helyen nyaraljatok, hogy szép autóba ültethesd a párod vagy, hogy bármelyik jó iskolába járhassanak a gyermekeid.

2.png

Kialakítjuk a hatékony folyamatokat, aminek köszönhetően szabályozottan, jó minőségben és kiszámítható módon érkeznek majd az eredmények. Ezért cégvezetőként kevesebb munkával nagyobb és tartósabb eredményeket fogsz elérni.

Végre lesz időd hamarabb elszabadulni a munkából, részt venni a gyermekeid versenyein, vagy intenzívebb társasági életet élni a barátokkal úgy, hogy ez nem befolyásolja a céged eredményességét.

3.png

Menedzseljük a feladatok végrehajtását, neked a fotelben hátradőlve​ csak a javuló eredményeket kell figyelned.

Nem kell olyan területeket irányítanod, amiben nem vagy igazán jó. Így számos konfliktustól megmenekülsz és nem kockáztatod az eredmények megvalósulását. Ennek köszönhetően lényegesen kevesebb stressz fog érni a fejlődési folyamat során, ami az egészségedre is pozitív hatással lesz.

4.png

Saját szakemberekkel pótoljuk a cégből hiányzó szakembereket, így olcsóbban és gyorsabban fogsz elérni jobb eredményeket.

Nem kell bajlódni új emberek felvételével, nem merül fel toborzási költség, nincs bizonytalanság az új munkaerő teljesítményével kapcsolatban és azonnal el lehet kezdeni a feladatok végrehajtását.

5.png

Megtaláljuk a szervezetben a gyenge pontokat, melynek köszönhetően a dolgozóid elégedettek lesznek, és nem tudja elcsábítani ​őket a konkurencia

Amikor nagyobb fordulatszámra kapcsol a cég, akkor kiderül, hogy melyik terület a szűk keresztmetszett a fejlődésben. Így gyorsan lehet azt a területet fejleszteni, bővíteni, vagy minőségi cseréket eszközölni

Ügyfeleink mondták

kep1 (1).png
images-4.jpeg

“Nekik köszönhetem, hogy 1 év alatt megdupláztam a cégem forgalmát”

Hogyan tudjuk mindezt megcsinálni?

ikon.png

Olyan szakemberekkel dolgozunk, akik nem a jól szervezett multi környezetben értek el sikereket, hanem a változatos KKV szektorban. Így pontosan ismerik a piacnak a sajátosságait, és benne dolgozók gondolkodásmódját. Sokkal könnyebben tudnak alkalmazkodni a változásokhoz és testreszabott megoldásokat tudnak alkalmazni!

ikon.png

Csapatunkban minden olyan szakember megtalálható, aki elengedhetetlen ahhoz, hogy egy cég árbevétele folyamatosan növekedjen és eredményesebb legyen. Profi szakembereink a következő területeken tevékenykednek: projekt management, szervezetfejlesztés, folyamat optimalizálás, kontrolling, online és offline marketing, értékesítés, HR, adminisztráció stb.

ikon.png

Minden cégre egyedi koncepciót dolgozunk ki. Olyan üzletfejlesztési know-how alapján végezzük a munkánkat, mely figyelembe veszi, hogy az egyes cégek milyen erőforrásokkal, milyen kompetenciákkal, milyen piacon tevékenykednek, és ennek megfelelően határozzuk meg az eredmények eléréséhez szükséges feladatokat. Így minden cégnek csak olyan utat jelölünk ki, melyen végig is tud menni. Nem dolgozunk sablonmegoldásokkal, ezáltal nem is fogunk olyan megoldási javaslatot tenni, ami nem az adott iparágra és cégre van szabva.

ikon.png

Üzletfejlesztőink, akik minden egyes projekt koncepciójának és stratégiájának a megalkotásáért felelnek, számos cégben voltak már tulajdonosok, cégvezetők. Ismerik a KKV-k vezetői szintű kihívásait, és számos üzletfejlesztési projektet valósítottak már meg sikeresen.

ikon.png

Naprakész nemzetközi ismeretekkel rendelkezünk azon szoftverek, technológiák és üzletfejlesztési eszközök tekintetében, melyek az eredmények megvalósulását leghatékonyabban támogatják. Így mind technikai terén, mind az eszközök alkalmazásában 100%-ban segítségedre lehetünk!

Parallel Lines

Milyen ütemezésben dolgozunk

Tekintettel arra, hogy jelen esetben az üzletfejlesztés célja az árbevétel növelése, ezért munkánk során az árbevételre legnagyobb mértékben hatással lévő területekre fókuszálunk.

 

Az általunk elvégzett munkák ütemezése a következő:

kep3 (2).png

Mi sem tudunk minden cégvezetőnek segíteni​!

Sokan nem állnak még készen a fejlődésre. Van aki a múltban él és nem akar változtatni; van aki nem tud elköteleződni egy új partner irányába, aki segíti a fejlődésben; és van akinek az egója nem engedi, hogy új dolgokat tanuljon. Nekik nem tudunk segíteni.

Ezért meg kell ismernünk egymást!

Első lépésben – ami semmilyen elköteleződéssel nem jár – tartunk 1 órás online orientációs megbeszélést. Ismerjük meg egymást!

Szeretnénk átadni, hogyan gondolkodunk, hogyan dolgozunk és megnézzük, hogyan ad ez megoldást a céged céljaira illetve a kihívásokra.

Kérjük add meg az alábbi információkat, és munkatársunk egyeztet veled időpontot az orientációs megbeszélésre!

Időpont egyeztetéshez

Anchor 1
bottom of page